Átigazolási Hírek

A Bayern München nyári átigazolási hibái

A Bayern München több hibát is elkövetett tavasszal és nyáron is. Eléggé kérdéses Salihamidzic átigazolási stratégiája is a piacon, amelyeket a SportBild gyűjtött össze:

Salihamidzic találkozott Ziyechhel és ügynökével, amin megerősítette a Bayern érdeklődését. Azóta nem hallottak felőle semmit és a sportigazgató nem válaszol a hívásokra, megkeresésekre. Sané sérülése után Ziyech figyelmeztette, hogy hosszabbítani fog az Ajax-szal, ha nincs válasz. 24 órával később hivatalos lett a szerződés hosszabbítás.

Hasonló történt Steven Bergwijn helyzetében is. Elismerték az érdeklődését, de aztán nem tartották a kapcsolatot. Bergwijn jelenleg a PSV-vel egy új szerződésről tárgyal.

Timo Werner ügynöke, Karl-Heinz Förster hetek óta várja a Bayern hívását, tulajdonképpen azóta, hogy a klub elismerte érdeklődését. Szintén hiába.

Marc Roca ügyében Salihamidzic találkozott a játékos ügynökével Párizsban. A Bayern tudta, hogy a játékos szerződésében 40 Millió Eurós kivásárlási ár van, majd hirtelen úgy döntöttek ez túl sok.

Ivan Perisic: a játékos ügynöke Frano Jurcevic ott volt az Allianz Arenában az Audi Kupa alatt. Salihamidzic visszautasította a találkozót, később a Bayern segítségül hívta Giovanni Branchinit, hogy le tudják zárni az üzletet. Branchini a klub bizalmasa, akinek fontos része volt Hernández átigazolásban is.

Callum Hudson-Odoi: A Bayern megegyezett a játékossal, ami után úgy érezte Salihamidzic, hogy nyilvánosságra hozhatja. Ez a Chelseat annyira felbosszantotta, hogy visszautasítottak bármilyen tárgyalást Salihamidzic-csel. Megtartották a játékos, és most közel vannak a hosszabbításhoz.