Átigazolási HírekLa Liga

Frissítve Ben Yedder szívesen folytatná a Monacoban

Frissítve 20:19: Az RMC szerint a két klub megállapodott Ben Yedder átigazolásáról, aki holnap már orvosira érkezik a Monacohoz.

A francia csapat 40 Millió Eurót fizet a játékosért. A felek még tárgyalnak Rony Lopes Monacoból Sevillába szerződéséről.


Az AS Monaco készen áll, hogy ajánlatot tegyen a Sevilla támadójáért, Wissam Ben Yedderért, és visszacsábítsa a Ligue 1-ba.

A francia válogatott játékos korábban 2010 és 2016 között a Toulouse játékosa volt, aztán a 2016/17-es szezon előtt igazolt át a Sevillába.

Azóta kulcsjátékosa a csapatnak 38 gólt szerzett 98 La Liga mérkőzésen, viszont az Estadio Deportivo szerint veszélyben van a kezdősége, mivel Julen Lopetegui tovább erősítené keretét.

A korábbi spanyol szövetségi kapitány már leigazolta Luuk De Jongot és Munas Dabburt, és a hírek szerint érdeklődik a PSV támadója, Steven Bergwijn iránt is akit csapata 45 Millió Euróra tart.

Az AS Monaco 20 Millió Eurót és a portugál válogatott játékost, Rony Lopest ajánlaná első körben, ha a Sevilla hajlandó tárgyalni a 28 éves támadó eladásáról.

forrás: football-espana