Átigazolási HírekReal Madrid

Gareth Bale a bajorokhoz igazolhat.

A Bayern München folyamatosan nyomon követi a walesi csillag helyzetét a Real Madridnál, ugyanis felröppentek olyan híresztelések miszerint Bale spanyolországból egyenesen a bajor óriáshoz kerülhet kölcsönbe.

Ahogyan az ismeretes Bale kegyvesztett lett Zidane edzősködése alatt miután megromlott a viszonyuk és óriási fizetési igényei vannak a játékosnak. Ennek tudható be az is, hogy Bale összesen a játékidejének 53%-át töltötte a pályán.

Spanyol források szerint viszont sem a királyiakat sem pedig Bale-t nem érdekli egy kölcsönszerződés, mivel a Real Madrid végleg megszeretne válni játékosától, Bale pedig nem kíván visszatérni egy esetleges kölcsönszerződés végével a spanyol fővárosba.

Ezt erősíti meg az a nyilatkozat is amit Jonathan Barnett a játékos ügynöke nyilatkozott a SkySports-nak. ” Garantálom, hogy egyetlen csapatnak sem lesz kölcsönadva.”

Viszont, ha Bale az átigazolási piac utolsó napjaiban is a Real játékosa lesz még, akkor a Bayern megpróbálhatja megszerezni Őt.

A Bayern Münchennek és a Real Madridnak szoros üzleti kapcsolata van egymással, hiszen James Rodriguez-el kapcsolatban is sikeresen folytattak tárgyalásokat.

Bale sportszergyártó támogatója az Adidas, ami nem figyelmen kívül hagyható, hiszen a Bayern Münchennek is ők szállítják a ruházatot. Ez azért lehet érdekes, mivel egy közös megállapodás esetén együtt vehetik meg a walesi játékost.

Forrás: en.as.com