Átigazolási HírekArsenalBarcelona

Barcelona: Coutinhot nem érdekli kölcsön szerződés

Az elmúlt napok hírei szerint a Barcelonának meg kell szabadulnia Philippe Coutinhotól, ha Neymart szeretnék, ezért a klub hajlandó egy évre kölcsönbe adni 20-25 Millió Euró körüli összegért, természetesen kivásárlási opcióval.

Tegnapi hír, hogy az Arsenal a legesélyesebb a játékos megszerzésére, amit azóta Coutinho ügynöke, és az Ágyúsokhoz közeli források is határozottan cáfoltak. Persze ettől még az átigazolási szezon végéig van idő, bármi megtörténhet.

Coutinhohoz közeli források a Mundo Deportivot biztosították, hogy se a Barca se a játékos nem gondolkozik ilyen megoldáson. A játékos célja továbbra is az, hogy megmutassa értékét a Barcelonában, és ha mennie kell a csapattól akkor az nem kölcsön, hanem végleges megoldás lesz.

Coutinho első számú célpontja Anglia, ha távoznia kell. Szeretne a Premier Leagueba visszatérni. Viszont egyetlen klubtól se érkezett még hivatalos ajánlat vagy érdeklődés.

A Premier League átigazolási időszaka hamarosan zárul (csütörtökön), az egyetlen komoly lehetőség jelenleg, hogy Coutinho a PSG miatt hagyhatja el a Camp Nout és részese lesz a Neymar átigazolásnak.

forrás: Mundo Deportivo