Átigazolási HírekAtletico MadridLa LigaReal Madrid

Atletico: Újabb ajánlatot tettek James Rodriguezért

Jelentések szerint az Atletico Madrid egy magasabb, 50 millió Eurós ajánlatot tett a városi rivális Real Madrid asztalára. A célpont nem titok, James Rodriguez, akire sem a Real Madrid, sem a Bayern München nem tartott igényt.

A TeleMadrid szerint az Atletico péntekig adott határidőt a Királyiaknak, hogy válaszoljanak az ajánlatra, hogy minélelőbb lezárhassák az üzletet. A kolumbiai irányító távozása nagyon valószínű, miután Zidane nem számol vele. A Matracosok mellett a Carlo Ancelotti vezette Napoli a másik sokat pletykált érdeklődő.

Mindezek ellenére vannak olyan feltételezések, miszerint Rodriguez a nyáron mégsem távozik. Az Atletico ajánlata nem érte el eddig a Real Madrid követeléseit, ráadásul nem is szívesen adnák el közvetlen riválisnak. A Napoli ezzel szemben pedig főképp egy kölcsönszerződésben lenne érdekelt.

James Rodriguez egy két éves müncheni kölcsönszerződés után tért vissza Madridba. A Bayernnél azonban Niko Kovac nem számított rá alapemberként, csupán 13 mérkőzésen kezdett a Bundesligában. A Real Madridnál három év alatt két BL-t is nyert, azonban utolsó idényében szintén csupán 13 bajnokin kezdett.

Carlo Ancelotti, a Napoli vezetőedzője is szívesen tudná sorai közt a kolumbiait, mivel a Real mellett a Bayernnél is dolgoztak együtt.