Átigazolási HírekAS RomaBundesligaInterSerie A

Icardi – Dzeko csere és Rebic leigazolása az Inter célja

A Sky Sport Italia értesülései szerint az Inter a Romahoz küldheti Mauro Icardi-t Edin Dzeko-ért cserébe. Továbbá az Eintracht Franfurt csatárát, Ante Rebic-et is le akarják igazolni.

Az Inter kezd lemondani Romelu Lukaku megszerzéséről, mivel túl drágának tartják a Manchester United csatárát, így új opciók felé néznek. Lukakuért a Juventus is érdeklődik, akik Paulo Dybalat adnák érte cserébe.

Azonban a Nerazzurrinak szüksége van legalább 1, ha nem 2 csatárra, így a Frankfurt játékosára, Ante Rebicre fordítják a figyelmüket.

A 25 éves Horvát válogatott csatár tavaly 10 gólt és 6 gólpasszt könyvelt el 38 mérkőzésen. Igaz jelenleg hátproblémákkal szenved a korábbi Fiorentina játékos. A transfermarkt 40 millió euróra tartja, és a Sky értesülései szerint ennyiért le is tudja igazolni az Inter.

Emelett a Sky arról is beszámolt, hogy Icardi a Romahoz távozhat, ami nem is lenne a játékos ellenére. Így a milánóiak megszerezhetnék Dzekot az üzlet keretén belül, aki az elsődleges célpontjuk a nyárra.

Dzekot a Farkasok 20 millió euróra árazták be, de az Inter nem hajlandó 13 milliónál többet adni érte. Azonban, ha Icardi a Romaba igazol, akkor pénz mellett Dzekot is belefoglalhatják az üzletbe.

A Napoli is szeretné megszerezni Icardi-t, viszont az argentin játékosnak kétségei vannak az üzlet felől és inkább a Romat választaná.