La LigaReal Madrid

Hazard: “Mindenkit szeretnék lenyűgözni”

Eden Hazard alig várja, hogy lejátszhassa az első mérkőzését a Real Madrid mezében, szeretne mindenkit lenyűgözni a klubnál, beleértve a szurkolókat is.

Hazard interjút adott Jay Shettynek, ahol hosszadalmasan beszélt a céljairól, az első mérkőzéséről, amit itt angolul meg is tekinthettek:

Hazard – “Mindenkit szeretnék lenyűgözni.”

Vasárnap reggel lejátszhatja az első mérkőzését a Bayern München ellen. Igaz ez még csak barátságos mérkőzés lesz, de alig várja, hogy magára ölthesse a Real mezét.

“Ez csak egy barátságos mérkőzés, de számomra ez lesz az első meccsem a Real Madriddal, így természetesen mindenkit szeretnék lenyűgözni: a csapattársaimat, a főnökömet, a szurkolókat, így megpróbálom majd a legjobb formámat nyújtani.” – nyilatkozta egy interjú során Jay Shettynek.

“Próbálok majd szabadon játszani, néha ez nehéz a futballban. De én egy olyan fajta játékos vagyok, aki ha nem szabadon játszik, akkor rosszul.”

“Szeretek a jobb szélen játszani, aztán a balon, néha középen, ösztönből játszani. Ez a futball a számomra, ösztönös. Nem tervezem meg minden mozdulatomat, mindig az adott pillanatban hozom meg a döntést.”

Hazard – “Nyerned kell és ez az, amiért itt vagyok.”

“Amikor a Real Madridnál játszol minden évben nyerned kell. Ha egy évben nem nyered meg a Bajnokok Ligáját, akkor a szurkolók mérgesek, de ez normális egy ilyen klubnál. Nyerned kell és ez az, amiért itt vagyok.”

Hazard – “A tapasztalat a legfontosabb dolog.”

“Mit tehetek hozzá? 7 évvel ezelőtt gyerekként mentem a Chelseahez, most sokkal érettebb vagyok. Több mint 500 mérkőzésen játszottam, de még mindig csak 28 éves vagyok és még fiatalnak érzem magam.”

“A La Liga teljesen más, mint a Premier League, de tapasztalattal gyorsan alkalmazkodhatsz. Szerintem ez a tapasztalat a legfontosabb dolog.”

Miután a kedvenc góljairól beszélt a karrierje során, Hazard hozzátette. “A legjobbak még csak most jönnek.”