Átigazolási HírekAS RomaJuventusTottenham

Zaniolo távozhat az AS Romától?

A hírek szerint Nicolo Zaniolo nyitott a távozásra, és vagy a Tottenham Hotspurben vagy a Juventusban folytathatja pályafutását.

A Calciomercato.com szerint Zaniolo és ügynöke Claudio Vigorelli csalódott a Roma új szerződés ajánlatában, hogy csak 300 000 Euróval emelnék még szezononként a fizetését.

A honlap szerint a Roma sportigazgatója, Gianluca Petrachi azt szeretné, ha a 20 éves játékos a pályán bizonyítaná be, hogy megérdemli a nagyobb fizetést. (Jelenleg évi 700 000 Eurót keres)

Az elmúlt szezon berobbanása után a támadó középpályás február 2.-a után csak 2 gólt szerzett.

A Corriere dello Sport szerint a játékos szívesen folytatná a Tottenhamban. Az angol csapat 27 Millió Euró plusz Toby Alderweireldet ajánlotta fel érte a Romának.

Alderweirelddel a romai csapat pótolhatná Kostas Manolast, de a Calciomercato.com szerint Zaniolo inkább a Juventust favorizálná. A játékos korábban már megállapodott a személyes feltételekben a Juvéval, viszont az olasz bajnok nem tud a Romával megállapodni. Kérdés, hogy az elkövetkező napokban tud-e emelni ajánlatán és rá tudja-e venni Higuaint a váltásra.