BarcelonaLa Liga

Griezmann: „Messivel játszani hihetetlen lesz” – Barcelona

A Barcelona nem rég igazolt francia támadója, Antoine Griezmann szerint hihetetlen élvezet lesz Lionel Messi mellett játszani a Barcánál.

A Barcelona pénteken jelentette be hivatalosan, hogy leigazolták Antoine Griezmannt az Atletico Madridtól 120 millió euróért.

„Alig várom, hogy láthassam Messi hogyan teljesít napról-napra az edzéseken. Mellette játszani hihetetlen élvezet lesz.” – nyilatkozta Griezmann.

„Ez egy új kihívás és új célok. Ezek fontos dolgok és remélem olyan jól teljesítek majd, ahogy csak tudok.”

„Mindegyik – La Liga, Copa del Rey, Bajnokok Ligája. Ezek a klub céljai és az én céljaim is.” – nyilatkozta a francia a célkitűzésekre.

„Sammel [Umtiti] és Ousmanenal [Dembélé] nagyon jó kapcsolatom van. Alig várom, hogy láthassam őket.”

Griezmann Barcelonaba igazolásából még később problémák lehetnek. Ugyanis az Atletico Madrid szerint már július 1 előtt megállapodott az odaigazolásáról, így a 120 millió helyett 200 millió eurót követelnek a Barcától. Erről itt olvashattok bővebben:
https://keresztlabda.hu/2019/07/12/az-atleticomadrid-haborut-kezd-griezmann-es-a-barcelona-ellen/

A 28 éves francia világbajnok 2024-ig írt alá új klubjával és 800 milliós kivásárlási árat szabtak meg neki. Ezzel ő lett a Barcelona ‘legdrágább’ játékosa, a kivásárlási árak tekintetében, viszonyítás képpen Messié ‘csupán’ 700 millió euró.