LiverpoolÁtigazolási Hírek

Jürgen Klopp: nem számítok aktív nyári átigazolási időszakra.

Jürgen Klopp nem vár nagyon aktív nyári átigazolási időszakot, szerinte Rhian Brewster és Alex Oxlade-Chamberlain „új” igazolásoknak számítanak a Liverpoolnál.

A Bajnokok Ligája győztes csapat tegnap stílusosan 6:0-ra nyert a Tranmere ellen az első felkészülési meccsen, amin Brewster kétszer is betalált.

A Liverpool eddig csak a fiatal Sepp Van Den Berget igazolta le és közel vannak Harvey Elliott megszerzéséhez is.

A Sky Sporstnak adott interjúban megkérdezték tőle, hogy aktív lesz-e a nyáron a Liverpool. Klopp válasza: „Már bevásároltunk. Oxlade-Chamberlain, Rhian Brewster nem játszottak tavaly. Ott vannak a fiatalok is akik ma játszottak, mind újak.”

„Azt se tudom meddig van nyitva, mikor fog zárulni? (a riporter: – augusztus 8).
Augusztus 8! Micsoda csodálatos ország, egész Európa azt tervezte, hogy korán záruljon az átigazolási időszak és egyedül Anglia csinálta meg. Így három héttel a többiek előtt lezárjuk az átigazolási időszakot.”

„Meglátjuk mi történik, de nem hiszem, hogy ez lesz a klub történelmének legnagyobb átigazolási időszaka.”

Klopp már elmondta Brewsternek, hogy fontos szerepe lesz a következő szezonban. A 19 éves támadó fogja pótolni Daniel Sturridget, mint a 3. számú középcsatár Roberto Firmino és Divock Origi után.

Viszont Klopp szeretné, ha a fiatal játékos fejlesztené játékát minden téren.

„Imádom a srácot, nagyszerű játékos.” -mondta Klopp. „Korábban is tudtuk, hogy Rhian milyen jó játékos. Miért kéne lelomboznom? Nem akarok erről beszélni egy olyan meccs után, ahol két gólt szerzett.”

„Nagyszerű meccset láttam és Rhian fantasztikus játékos. 100%, hogy nagy szezonja lesz, de ez rajta is múlik. Divock Origi marad, ami jó hír és Bobby Firmino is itt van.”

„Rhian Brewster egy top csatár, óriási tehetség és már mondtam neki, hogy fontos szerepe lesz az idén, de rajta múlik mennyire.”

„Meglátjuk. Több poszton is játszani kell majd, középen és a széleken, ha lehetséges. Meglátjuk, hogy állunk ki, de a lehetőség itt van számára. Ez biztos.”