Átigazolási HírekLa LigaManchester CityPremier LeagueReal Madrid

Isco lehet David Silva utódja a Manchester Citynél

A Real Madrid középpályása, Isco Guardiola első számú célpontja David Silva helyére, aki nemrégiben bejelentette hogy az idei az utolsó szezonja a Manchester Citynél.

Isco tűnik a David Silva tökéletes utódjának a Manchester Citynél és Pep szívesen dolgozna a 27 éves spanyol középpályással.

Eden Hazard Madridba érkezésével úgy tűnik a Real 22-ese már nem szerepel Zinedine Zidane terveiben. Sőt eddig is csak epizódszerep jutott számára a legutóbbi szezonban. Hazarddal a csapatban pedig minden bizonnyal igen kevés lehetőség jut majd neki a kezdőben.

Ugyanakkor a Real Madridnak pénzre van szüksége, hogy új játékosokat igazolhasson és megfeleljen az FFP-nek. Eddig összesen 300 millió eurót költöttek új igazolásokra és további játékosok érkezését is tervezik, így minden érkező ajánlatot meg kell fontolniuk.

Mindemellett a Manchester City idén csupán egyetlen érkező játékost könyvelhetett el, Zack Steffant, 8 millió euróért. Guardiola pedig szeretné további érkezőkkel megerősíteni a keretét, hogy a hőn áhított Bajnokok Ligája győzelemért küzdhessenek.

A Marca értesülései szerint a Real Madrid 80 millió eurót szeretne legalább Iscoért, amit Guardioláék valószínüleg meg is adnának. Még akkor is ha Rodi leigazolásához már nagyon közel állnak. A középpályás várhatóan a következő hetekben aláírhat a Cityhez 70 millió euróért, ha mindenben sikerül megegyezniük a feleknek.