Átigazolási HírekBarcelonaLiverpool

A Liverpool Coutinho visszafogadásán gondolkozik

A Liverpool Philippe Coutinho visszafogadásán gondolkozik. A brazil játékos jelenleg a Copa Americán játszik Brazíliával. Már jó ideje arról szólnak a hírek, hogy visszatérhet a Premier Leaugebe.

A Manchester United érdeklődött iránta, de a régi csapatával szembeni tisztelet miatt nem igazolna oda. Az is probléma, hogy a United nem indulhat a Bajnokok Ligájában.

A Chelsea, akik ott vannak a Bajnokok Ligájában, szeretnék ha Coutinho pótolná Eden Hazardot, de náluk probléma az átigazolási tilalom.

Jürgen Klopp szeretné megerősíteni csapatát, hogy megelőzhessék a Manchester Cityt és a Premier League bajnokai lehessenek.

A L10 Sport (nem a legmegbízhatóbb forrás, de az utóbbi két évben sokat javultak) és a katalán SPORT szerint Klopp nagyon szeretné, ha újból edzhetné Coutinhot. A friss Bajnokok Ligája edző biztos benne, hogy a brazil játékosból megint kihozhatná a legjobbat, amit a Barcelonánál nem láthattuk tőle.

A Barcának a nyáron lehetősége van egyszerre leigazolni Neymart és Griezmannt is, de ehhez az FFP miatt valakit el kell adniuk és ez könnyen lehet Coutinho.
A játékos a legutóbbi interjújában elismerte, hogy helyzete bizonytalan: „Nem tudom, hogy a Barcelonában maradok-e. Senki se tudja mit hoz a jövő. Jelenleg a válogatottra koncentrálok.”