Átigazolási HírekBarcelona

A Barcelona megszabta Neymar visszatérésének a feltételeit.

A Barcelona megszabta a feltételeit annak, hogy Neymar visszatérhessen hozzájuk a nyáron. A brazil sztárnak jelentős fizetés csökkentésbe kell belemennie, ejtenie kell a klubbal szemben fennálló követelését a kifizetetlen bónusz miatt és el kell ismernie nyilvánosan, hogy vissza szeretne térni.

Az UOL Esporte forrásai szerint Neymar ezeket a feltételeket elfogadta és hamarosan újabb hírek érkezhetnek.

A katalán klub tudja, hogy anyagilag megterhelő lesz az igazolás, így szükségük van a brazil játékos segítségére. A válás Neymar és a PSG között végleges, de a klubok közötti megegyezés még várat magára. Ez azt is jelenti, hogy Neymarnak jelentős fizetés csökkentésbe kell beleegyeznie és ki kell harcolnia távozását a párizsi klubtól, akik ugyan már nem számítanak rá, de pénzügyileg nincs rajtuk nyomás, hogy eladják.

Neymar képviselői már hetek óta tárgyalnak a Barcelonával, hogy mi kell az üzlet sikeréhez. Úgy néz ki megvan az egyezség a klub és a játékos között, a következő lépés, hogy a támadó a nyilvánosság előtt elismeri, hiba volt tőle a távozása. Amint ez megtörténik minden felgyorsul. Jelenleg Neymar és az emberei csöndben vannak. Nem cáfoltak semmit sem, a játékos újra a Barcelonában szeretne játszani.