Átigazolási HírekAtletico MadridReal Madrid

A Real Madrid és az Atletico Madrid hamarosan megegyezik Llorentéről.

A Libertad Digital szerint a Real Madrid és az Atletico Madrid között nagyon előrehaladott tárgyalások folynak Marcos Llorente csapat váltásáról. José Ángel Sánchez és Miguel Ángel Gil Marín állandó kapcsolatban vannak és már csak a végső megegyezés hiányzik.

Az Atleticonak szüksége van a középpályája frissítésére, miután Rodrigo Hernandez valószínűleg távozik a csapattól és a Manchester Citynél folytatja. Guardiola csapata 70 Millió Eurót fizethet a játékosért, aki már közölte a Matracosokkal távozási szándékát.

Simeone nagy rajongója Llorentének és a múltban többször is próbálta már leigazolni.

A spanyol játékosnak hiába vannak angliai ajánlatai is, Ő az Atleticonál szeretné folytatni. Szerinte a városi rivális csapat a legjobb hely fejlődése szempontjából, továbbra is Madridban maradhat, nem kell költöznie és trófeákért küzdhet.

A Libertad Digital és az esRadio szerint Llorente már megállapodott az Atleticoval a személyes feltételekben.

Már csak a Real Madrid jóváhagyása hiányzik. A Királyi Gárda 50 Millió Eurót szeretne a játékosért, viszont ezt sokallja az Atletico és ők 40 Millió Euróra értékelik. A két vezető már jó pár napja folyamatosan tárgyal, így bármikor megegyezhetnek egy köztes összegben, főleg úgy, hogy a játékos már döntött.