Átigazolási HírekJuventusManchester CityManchester United

Cancelo egyre közelebb a Cityhez

Romeo Agresti szerint Joao Cancelo átigazolásáról tárgyal a Juventus és a Manchester City, az egyesség valahol 50 Millió Euró körül lesz.

Napról napra egyre közelebb van a portugál jobb hátvéd a távozáshoz. A Juve nem csak gazdasági, hanem taktikai okokból is hajlandó az eladására.

Az Öreg Hölgynek egy olyan szélső hátvédre van szüksége, aki Maurizio Sarri kérésére jobban kiveszi a részét védekezésből.

Egy szezon után távozhat a játékos, csak úgy mint az Intertől. Ezúttal egyben bajnokságot is váltana és a Premier Leagueben folytatná. Minden jel a Manchester Cityre mutat, folyamatosan kapcsolatban van a két csapat.

A Juventus 60 Millió Eurót szeretne a portugálért de a City ennél kevesebbet fizetne. A megegyezés valahol a kettő között, 50 Millió Euró körül lesz.

Múlt héten Fabio Paratici Londonba látogatott, és nem csak Sarri miatt, hanem felmérte Cancelo helyzetét is. Beszélt a játékosról a Manchester United-del, akik nagyra értékelik a Cancelot, de jelenleg még nem kezdeményeztek konkrét tárgyalást.

A Juventus már a pótláson dolgozik és találkozott Kieran Trippier ügynökével is. Persze, nem Ő az egyetlen lehetőség.