Átigazolási HírekAtletico MadridBarcelonaUncategorized

Neymar távozhat a PSG-től a nyáron, ha megfelelő ajánlat érkezik.

Neymar távozhat a nyáron, ha a PSG megfelelő ajánlatot kap a brazil sztárért.

A hírek, hogy valamelyik sztár Neymar vagy Mbappé elhagyja a Párizst bebizonyosodni látszik. A brazil sztár valószínűleg a korábbi csapatához, a Barcelonához térhet vissza. Az átigazolásban nagy szerepet fog játszani a frissen kinevezett sport igazgató, Leonardo.

Mint ismert a brazil 2017 nyarán igazolt Franciaországba világrekordot jelentő 222M euróért. Neymar már az első szezonjában elkívánkozott a klubtól, és a Real Madrid is megkörnyékezte. A szélső jelenleg a Párizs legjobban kereső futballistája, és különféle kiváltságokat élvez, amit a játékosok sem tűrnek el. Az utóbbi időkben egyre jobban összeszólalkozott a többiekkel és volt, hogy egy szurkolót is megütött. Ezek után nem csoda, ha Neymar elhagyná Franciaországot. A klub elnöke pont ma nyilatkozta, hogy nem tűri tovább a sztár allűröket:

“A játékosoknak nagyobb felelősséget kell vállalniuk, mint korában. Teljesen más lesz. Többet kell tenniük, többet kell dolgozniuk… Nem azért vannak itt, hogy szórakozzanak! Amennyiben ez nem tetszik neki, akkor az ajtó nyitva áll! Ciao! A jövőben nem tűrjük meg a sztár allűröket!”

Úgy tűnik a PSG vezető megunták a csapatnál tapasztalható széthúzást az öltözőben. A brazil játékost a katari vezetők nem tartják már érinthetetlenek és egy megfelelő ajánlat érékezik akkor hajlandóak megválni tőle a L’Equipe szerint.

Ez óriási pálfordulás azok után, hogy Al Khelaifi korábban kijelentette semmi pénzért nem válna meg sztár játékosaitól.

Forrás: L’équipe