Átigazolási HírekInterManchester UnitedPremier LeagueSerie A

Lukaku: „Conte a világ legjobb edzője”

A nyári átigazolási időszak most kezd egyre inkább beindulni, ugyan így Romelu Lukaku számára. A belga csatár jövője már hosszú hetek óta téma a sajtóban. Gianluca di Marzio szerint azonban a távozása egyre inkább valószínűvé válik.

Lukaku az Inter célkeresztjében van, ahol nemrégiben jelentették be Antonio Conte kinevezését, akinek a támadó most udvarolt is egy sort:

„Jó dolog, hogy Conte az Interbe ment, számomra ő a világ legjobb edzője. A jövőmről beszélve, ez egy hosszú és mozgalmas nyár lesz. Várnom kell a Unitedre, de én már meghoztam a döntésemet, hogy nem kommunikálok nyilvánosan, tisztelve a szerződésemet a Vörös Ördögökkel.”

Lukaku még egy múltbéli eseményt is felelevenített: „Nagyon közel álltam ahhoz, hogy a Juventushoz igazoljak, de úgy éreztem, valami nem stimmel. Két napra rá Conte távozott. Hála Istennek, hogy nem mentem. Nagy rajongója vagyok a Serie A-nak, akik ismernek, tudják, hogy az angol és az olasz ligában szeretnék játszani. Szeretem Olaszországot. Most odaigazolt Cristiano Ronaldo, Sarri megy a Juvéba, Ancelotti a Napolinál van, izgalmas lesz a Serie A.”-nyilatkozta Lukaku.

Ezeket a kommenteket olvasva nagyon valószínű, hogy tényleg az Internél fog kikötni. Ezzel az igazolással hosszú évek után hagyná el Angliát.