Átigazolási HírekAtletico MadridBarcelonaLa Liga

Griezmann a PSG-t választja a Barcelona helyett?

Antoine Griezmann, az Atletico Madrid francia támadója nagyjából 1 hónappal ezelőtt jelentette be, hogy jövőre szeretné másik csapatnál folytatni a karrierjét. Sokáig úgy tűnt, hogy a Barcelonában folytatja, de azóta sok minden megváltozott.

Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona öltözőjében megosztott vélemény alakult ki Griezmannról és sokan nem örülnének az érkezésének. Sőt a vezetőségben is ellenzik páran a francia klasszis leigazolását, akinek 120 millió eurós kivásárlási ára van. Ennek ellenére úgy tűnik mégis készek a Katalánok kifizetni azt a bizonyos 120 millió eurót július elsejével. Viszoant se a klub, se Griezmann nem erősítette még meg, hogy sikerült megegyezniük.

Azonban több nagycsapat is szívesen látná Girezmannt, köztük a Paris Saint-Germain is, akik Cavani utódját látják benne. A Sport English értesülései szerint már találkozott is a klub tulajdonosával, Nasser Al-Khelaifival, hogy megvitassák a részleteket.

Griezmann nagy szeretetnek örvend Franciaországban, ami szintén pozitívan hathat a döntésére. ‘Hazaigazolásával’ valószínűleg a PSG is új hazai támogatókat nyerhet, míg Griezmannt is nagy szeretettel fogadnák a szurkolók.

Senki sem szeretne egy olyan klubhoz igazolni, ahol nem látnák szívesen. Ami szintén a Barca ellen szól. Ez is lehet az oka, hogy még nem sikerült megegyezniük Griezmann-nel.

Egy ami biztos, Griezmann nem rég arról nyilatkozot a TéléMatin-on [francia TV műsor]: „Már tudom hol fogok játszani a következő szezonban.”

Spanyol lapértesülések szerint a Barcelona már el is kezdett alternatív megoldást keresni arra az esetre, ha a francia nem hozzájuk igazol. Egyikük a Valencia támadója Rodrigo Moreno lehet, a másik a Barca korábbi klasszisa, a jelenleg PSG-s Neymar, akit a csapat tagjai szívesen látnának újra a klubnál. De állítólag Marcus Rashfordért, a Manchester United támadójáért is érdeklődnek.