Manchester CityPremier League

Guardiola: A tökéletes helyen vagyok – Manchester City

Pep Guardiola újra megerősítette a klub hivatalos youtube csatornájának adott interjújában, hogy marad a Manchester Citynél:

„Nem láttok jobb helyet, mint hogy itt dolgozhatok. Tökéletes. Nem felejtem el, hogy a klub támogatott és ezért boldogan viszonozom azzal, hogy itt maradok a következő két évre.”

„Könnyű most támogatni, jó időszakot élünk, de sose fogom elfelejteni az első idényem utáni időszakot. Amikor kiestünk a Monacoval szemben a Bajnokok Ligájában és a Premier Leagueben sem ment igazán. Nem fogom elfelejteni, hogy mindenki kiállt mellettem a klubnál .”

„Ahogy az elnök Khaldoon üzenetét sem a vereségek után. Sose felejtem el Txiki támogatását. Azt sem, hogy mennyi támogatást kaptam az egész klubtól az első itteni idényem után, a személyzettől a szurkolóikig.”

„Mindig is tartozni fogok Txikinek. Akkor is hitt bennem, amikor senki más. Nem lehetnék itt nélküle. Persze az emberek hisznek bennem most, de Txiki elsőként bizott bennem még a Barcánál. Remek ember és nagyszerű igazgató.”

Teljes interjú: