Premier League

Nem véletlenül jelentek meg a pletykák Rashfordról.

Marcus Rashford az egyik gyémánt a Manchester United akadémiájáról és még mindig csak 21 éves. Az Angol válogatottban is bemutatkozhatott és felkeltette több Európai nagy csapat figyelmét, legutóbb pl a Real Madridét.

A United nagyon odafigyel a játékos fejlődésére, ezért fokozatosan raknak rá egyre nagyobb szerepet, igaz jelenleg még mindig nem állandó kezdő. A támadó már három éve az első csapat tagja, de a legfrissebb hírek szerint szeretne végre folyamatosan a kezdőben szerepelni.

Az ahogy a labdával bánik, amilyen induló sebessége van, ahogy befejezi az akciókat és hogy több poszton is bevethető, jelentősen megnövelte piaci értékét és az érte érdeklődő csapatok számát is.

Több angol újságban is megjelent már, hogy Rashford úgy érzi fejlődése megrekedt José Mourinho edzősködése alatt. A játékos ügynöke megkereste a Real Madridot is. Rashford nem akar távozni gyerekkori kedvenc csapatától, de szeretne minét több játék időt. Ez azért is fontos számára, hogy Gareth Southgate komolyan számoljon vele az Angol válogatottnál.

Tudva, hogy kapcsolatba lépett a játékos ügynöke a Real Madriddal, a United sürgősen szeretné meghosszabbítani Rashford jelenlegi szerződését, ezért masszív, évi  8.75 Millió Euró plusz bónuszok ajánlatot tettek a játékosnak. A játékos szeretne maradni és a United szeretné megtartani, minden azon múlik, hogy José Mourinho mennyi játékidőt szán neki. A portugál edző kedveli a játékost, de sokkal jobban szereti a kis padról, szuper csereként használni.