fbpx

Kvíz Ranglista Nyereményjáték szabályzat

A legfontosabb, hogy a játékba bármikor belekezdhetsz, hiszen pár óra ráfordításával könnyedén az élre törhetsz, főképp, ha a tudásod is páratlan. 🙂 Több mint 500 kvízből válogathatsz tudásodnak megfelelően. Ne hagyd magad, és nyerd meg a vásárlási utalványt!

És most lássuk a szabályzatot:

  1. A Keresztlabda.hu Ranglista Nyereményjátéka 2021.04.12 12:00-tól 2021.05.01 12:00-ig tart (magyar időszerint).
  2. Nyertese az lesz, aki a ranglistán a legtöbb pontot gyűjti ezen idő alatt a a legtöbb kvíz kitöltésével
  3. A résztvételhez a weboldalon regisztrálni szükséges, és a kvízek kitöltésekor bejelentkezve kell lenni.
  4. A nyeremény 10 ezer forintos vásárlási utalvány. A győztes kiválaszthatja, hogy hová vegyük meg számára az utalványt az alábbi kikötésekkel: Kizárólag olyan helyet jelölhet meg, ahol ajándék utalvány online vásárolható.
  5. A győztesnek a verseny lezárásától számítva egy hét áll rendelkezésre, hogy jelentkezzen a kvízkuckó facebook csoport adminjainál, vagy a keresztlabda@gmail.com email címen.
    Emailes jelentkezésnél bele kell írni a győztes facebook profil linkjét, hogy ellenőrizni tudjuk. (Az email címeket mi nem látjuk a felhasználóknál az oldalon)
  6. A nyereményjátékon nem kizárólag magyarországi lakosok vehetnek részt de külföldi utalvány esetén az aktuális középárfolyamon váltjuk át valutába a vásárlás napján, és az egyéb banki költségek is levonásra kerülnek belőle (ha vannak).
  7. A nyereményjáték alatt a változtatás jogát fenntartjuk.