Általános KvízekKépfeladványKvízTesztTudáspróba

Kvíz: Jó detektív lennél? Ezekkel a kérdésekkel most letesztelheted a nyomozós tudásod!

Jó lennél nyomozónak? Kvízünkből most kiderül! Sok sikert és jó szórakozást hozzá!

Annak aki a Facebook csoportunk tagja, ez könnyen fog menni, hisz sokat játszunk, kérdezünk. Ha nem vagy tag gyere, csatlakozz és játssz velünk egy nagyon szuper közösségben.
kvíz
Hirdetés

Készen állsz?

A 4 barát rendszeresen együtt járt a szaunába. Mindig hoztak magukkal valamit. Jack a zenész iPodot vitt magával zenehallgatásra. Steve a bankár egy termoszt vett elő. Patrick és Michael ügyvédek voltak, így elvitték az olvasandó dokumentumokat. Egy nap Patrickot holtan találták, egy hegyes tárggyal ölték meg. Azonnal jöttek a rendőrök, lefolytatták a nyomozást de nem találtak gyilkos fegyvert. Ki tette?

Helyes! Helytelen!

Steve ölte meg Patrickot. A termoszban jégszilánk (jégcsap) volt, mire a rendőrök kiértek elolvadt.

Péter felhívta a feleségét, és azt mondta, hogy este 8-kor otthon lesz. 8:05-kor jött meg. Különleges terveik nem voltak, de a feleség a késés miatt nagyon mérges volt. Miért lett ilyen dühös a feleség?

Helyes! Helytelen!

.

Helyes! Helytelen!

A helyes válasz a 4. Mert a meggyilkolt nő kezében ott van az elszakított ingének egy darabja.

Egyik reggel a kis Mary csapdába esett egy Costa Rica-i kastélyban. 4 ajtó volt, de csak egy vezet a szabadsághoz. Az ajtók a következők felé nyíltak: - Láva, amely azonnal megéget bárkit - Gyilkos bohóc, aki bárki kinyír - Halálos hideg, amely azon nyomban jéggé fagyaszt - Rendőr, aki válogatás nélkül lelövi bármelyik férfit vagy nőt. Melyik ajtót válassza?

Helyes! Helytelen!

A helyes válasz a rendőr, mivel minden férfit és nőt lelő, de a kis Mary még csak gyerek.

.

Guy de Maupassant utálja az Eiffel-tornyot. Tehát minden nap egy olyan helyen ebédelt, ahonnan nem lehetett látni. Mi volt az a hely?

Helyes! Helytelen!

Kvíz: Jó detektív lennél? Ki tudod találni 1 percen belül a válaszokat?

Share your Results:

Jöhet a következő?