La LigaReal Madrid

Sergio Ramos: Reméljük stílusosan tudjuk megünnepeli a bajnoki címünket csütörtökön

Sergio Ramos kicsit előreszaladt a soron következő mérkőzésig, amire csütörtökön kerül majd sor az Alfredo Di Stefanoban. A Real Madrid bajnok lehet, ha sikerül legyőzniük a Villareal csapatát.

„Még nem nyerünk semmit, de látni a a csapaton a szándékot minden meccsen.” – mondta a madridi kapitány a Garanada elleni mérkőzés után. „Rajtunk múlik a végső győzelem, de még vannak megszerzendő pontok. A cél az volt a kezdetektől, hogy megnyerjünk minden meccset, és ezt most meg is fogjuk próbálni.”

„Sokkal többet is beleteszünk, mint amennyi kell a bajnoki cím megnyeréséhez. A kényszerszünet alatt sok időnk volt felkészülni a célunk megvalósításához. Remélem stílusosan sikerül majd megünnepeli a bajnoki címet.”

A Granada a második félidőben megnehezítette a Real Madrid dolgát, de a Királyiak megtartották az előnyüket, és behúzták ezt a fontos győzelmet. „Abban hibáztunk, hogy 2-0 arányú vezetésnél elhittük, hogy simán nyerünk majd.”- magyarázta Ramos. „Ahelyett, hogy lezártuk volna a meccset és rúgtunk volna még gólokat, inkább kieresztettünk. Ezt nem engedhetjük meg magunknak a jövőben.”

„Az első félidőt megnyertük, aztán kikaptunk a másodikban. Ennek ellenére ez a győzelem nagyon fontos volt, ezen a szinten játszani nagyon nagy koncentrációt igényel, amit fent kell tartani az egész meccs alatt. A Real Madrid azon kevesek közé tartozik, akik ebben az idényben itt nyerni tudtak, ezért is volt nagy jelentőségű ez a mérkőzés.”