Barcelona

Barcelona: Tovább gyűrűzik az I3 Ventures botrány

A Cadena SER bizonyítékokat publikált, hogy az I3 Ventures cég futtatja azokat a közösségi médiás oldalakat, amik érintettek a botrányban.

Hétfői cikkükben azt állították, hogy a Barca fizetett az I3 Venturesnek, hogy próbálja meg a közösségi médiában Josep Maria Bartomeu hírnevét javítani és a többiekét rontani.

Lionel Messi, Gerard Pique, Xavi Hernandez, Pep Guardiola és Victor Font is közte volt azoknak akiket erősen kritizáltak az I3 Ventureshöz köthető oldalak.

A Barca megerősítette, hogy kapcsolatban áll a céggel, de állításuk szerint se nekik, se az I3 Venturesnek nincs köze a lejárató kampányhoz.

A Cadena SER viszont egy 36 oldalas dokumentumot hozott nyilvánosságra, amiből világosan kiderül a közvetlen kapcsolat az I3 Ventures és a kérdéses oldalak között.

Az új információkra még nem reagált a Barcelona, akik korábban kijelentették, hogy megszakítják a kapcsolatukat az I3 Venturesszel, ha kiderül kapcsolatuk van az oldalakkal.

„I3 Venturesnak, aki szolgáltatást nyújt a klubnak, nincs kapcsolata a megnevezett oldalakkal, ha még is kiderül, hogy van, akkor a klub azonnal megszakítja kapcsolatát a céggel és megteszi a szükséges jogi lépéseket, hogy megvédje magát.” -adta közzé korábban a Barcelona.

forrás