Real MadridLa Liga

Queiroz: „James hagyja el a Real Madridot”

Sajtóértesülések szerint a kolumbiai szövetségi kapitány Carlos Queiroz azt mondta James Rodrigueznek, hogy ha szerepelni szeretne a 2020 Copa American, akkor hagyja el a Real Madridot.

A portugál edző azért kardoskodott a nyári átigazolások alkalmával, hogy a játékos ne Madridba térjen vissza Münchenből. Szerinte jót tenne Jamesnak és a válogatottnak is, ha elhagyná a Bernabeut.

Carlos Antonio Veléz kolumbiai újságíró értesülései szerint: ” Queiroz felhívta Jamest az átigazolási időszakban és kérte, hogy hagyja ott Madridot, és egy olyan csapatot válasszon, ahol folyamatosan játszhat.”

Quieroz folyamatosan arról beszél, hogy milyen fontos számára, hogy a válogatott játékosai állandó játéklehetőséget kapjanak a klubjukban. Ez nem igaz Jamesra, aki alig játszott eddig Spanyolországba való visszatérése óta. Az ígéretes kezdet óta Rodrygo és Hazard jó formája, valamit egy makacs sérülés miatt nem kapott lehetőséget Zidanetól.

A kolumbiai jelenleg ínszalag sérüléssel bajlódik, amit amúgy a válogatottban szedett össze. Előreláthatólag a téli szünet után tér vissza majd a csapatához, ahol újra meg kell majd küzdenie a helyért.