Real Madrid

Zidane nem válaszol Bale provokációjára

Zinedine Zidane nem fog válaszolni Gareth Bale válogatott szünetben tett provokációjára.

Régen volt már, amikor a walesi játékos álmatlan éjszakát tudott okozni a francia mesternek, aki miután a szélső eladása a nyáron kútba esett, igazi profiként igyekezett használni Balet, már ha nem volt épp sérült.

Zidane és Bale kapcsolata már márciusban megromlott, a MARCA információi szerint Bale provokálására most nem fog reagálni.

Wales tegnap (sajnos ellenünk) kivívta a nyári Európa Bajnoki szereplést, és a játékos ezt egy olyan címeres zászlóval ünnepelte, amin a felírat: „Wales. Golf. Madrid. Ez a sorrend.”

Bale nem fog büntetést kapni az edzői stábtól. Amikor visszaér Madridba, mindenki gratulálni fog neki az EB szereplés kivívásáért és ha nem sérült, akkor edzeni fog.

Zidane igyekszik a problémát minél minimálisabb szinten tartani, nem szeretné, ha ez a keret megosztottságához vezetne. A sikerhez egységes csapatra van szükség.

Röviden, Zidane nem fog Bale zászlós provokációjára válaszolni. Sokkal jobban zavarják a tavalyi események, mint például, hogy nem tért vissza Vallecasból áprilisban, vagy golfozott, miközben társai felkészülési meccset játszottak a Tottenham Hotspur ellen.

forrás