Liverpool

Klopp: Az ilyen mérkőzés csak hab a tortán.

A Liverpool edzője, Jürgen Klopp azzal kezdte a hétvégi Manchester United elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját, hogy amikor Alissonról, Salahról és Matipról kérdezték, akkor visszautasította a lehetőséget és inkább nem beszélt túl sokat a kezdőről: „Még semmi sem biztos, meglátjuk.”

„Elég optimistán látom. Van esélyünk, ami mondjuk igaz mindegyik mérkőzésünkre.”

„Nem hiszem, hogy túl sok csapat szeretne velünk játszani jelenleg. Úgy néz ki a Machester United az egyetlen aki akar. Biztosra kell mennünk, hogy ez csak egy félreértés legyen!”

Klopp így felelt amikor megkérdezték élvezi-e az ilyen mérkőzéseket: „Nagyon! Ez a hab a tortán, nem?”

„A Sky-on volt egy összevont kezdő 11 a két csapatról, csak liverpooli játékosokkal. Ez egy vicc. A világ jelenleg olyan mint egy cirkusz, és mi vagyunk a közepén. Nem befolyásol. 100%-ra biztos vagyok a Manchester United erősségében.”

„A lehető legjobb teljesítmény kell tőlünk és ha mégis legyőznek minket, akkor gratulálok! Nyugodtak vagyunk, de egyben ambíciózusak is.”

„Tiszteljük Őket, mint a legjobb United akikkel szembenézhetünk, és nem ez nem az a United amiről beszéltek.”

„Nem értettem, hogy miért mondják az emberek a Leicester meccsünk után: nem érdemeltünk győzelmet. Az a mérkőzés 100%-ra a miénk volt.”

„Nem kell olyan győzelmektől függnünk amiken nem volt jó a teljesítményünk. A srácok eddig mindig megmutatták.”

„Minél kevesebbet tudd a kezdőnkről az ellenfél edzője, annál jobb. Ez egy előny.”

Klopp Solskjaerről: „Őszintén, lövésem sincs a pozíciójáról. Nem az a fontos, amit írtok róla. Azt akarom, hogy a világ összes edzőjének annyi ideje legyen, mint neki, de nem hasonlíthatjátok össze azzal, amikor én megérkeztem ide.”

Klopptól megkérdezték milyen tanácsot adna Solskjaernek: „Tényleg azt hiszitek iderepülne Norvégiából és tanácsot kérne? Nem.”

„Minden egyes méterért meg kell harcolnunk, és fociznunk kell. Két nap van hátra még a meccsig. Jó eséllyel megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt.”