Átigazolási HírekBundesliga

Leroy Sané egyértelműen segíthet nekünk – Niko Kovac

Bayern Munich edzője, NIko Kovac szerint, Leroy Sané sokat segíthetne nekik a támadásuk fejlesztésében és a hazai dupla megvédésben.

A Bayern elnöke, Karl-Heinz Rummenigge hétfőn arról beszélt hogy bízik abban, hamarosan megállapodnak a Manchester City-vel Sané leigazolásáról. Azonban a City nem szívesen engedné el a fiatal német szélsőt. Mindenesetre a Bajorok biztosak a dolgukban.

Niko Kovac Leroy Sané-ról:

Niko Kovac a sajtótájékoztatóján arról beszélt, hol kellene erősíteniük a csapaton, hogy megvédhessék a hazai duplát és jobban teljesíthessenek az európai kupaporondon.

„Ő [Sané] egyértelműen segíthat nekünk.” – nyilatkozta Kovac. „Ezt megmutatta már a nemzeti csapatban és a Cityben is.”

Niko Kovac a további erősítésekről:

Majd folytatta a csapat többi részével. A Bayern nem csak Sané-t szeretné leigazolni, hanem érdeklődnek a Barcelona szélsője, Ousmane Dembélé után is.

„Ő szintén egy nagyon jó játékos.”

„A támadó szekcióra fókuszálunk, mert két játékost elveszítettünk [Robben-t és Ribéry-t], így szükségünk van pótlásra.”

„A hatos pozíciójára ott van Kimmich, aki tud ott játszani és Thiago is nagyszerű munkát végez. Vannak opcióink. Tudom hogy még többen fognak jönni.”

Niko Kovac a szezonra kitűzött céljaikról:

„Az ambícióink erre a szezonra nagyon magasak.”

„Meg akarjuk védeni a duplánkat [Bundesliga és Német Kupa] és sokkal jobban akarunk teljesíteni Európában. Fejleszteni akarjuk ami jó volt és azt is ami rossz.”

Niko Kovac szerint egyre nehezebb a Bundesliga kluboknak:

Kovac szerint nem egyszerű versenyezni a Premier League és a La Liga klubjaival játékosigazolásban.

„Nincs többé klub-klub ellen. Államok ellen és milliárdok ellen kell küzdenünk.”

„Több pénz elérhető egy olyan klubnak, mint a Bayern, de egyre nehezebb lesz a Bundesliga kluboknak. A Dortmund ezért is vett játékosokat a Bundesligából és nem külföldről. Míg a legjobb játékosok Spanyolországban és Angliában játszanak.”

Mindenesetre Leroy Sané-t a transfermarkt 100 millió euróra tartja, így a Münchennek mélyen a zsebébe kell néznie, ha szeretnék leigazolni a 23 éves szélsőt.