Uncategorized

Sadio Mané: Elcserélném a BL trófeámat az Afrikai Nemzetek Kupájára.

A France Footballnak adott interjújában a Liverpool és Szenegál támadója, Sadio Mané több témáról is beszélt, mint pl. az Afrikai Nemzetek Kupájáról és az anyukájával való kapcsolatáról.

Az anyukájáról:

„Senki se szerette a focit a családban. Anyám mindig megkergetett, ha focizni látott. Ki kellett lépnem az árnyékából, hogy megtaláljam magam. Nehéz volt, mert egy kicsit egyedül voltam. Nem értettem miért nem követhetem az álmomat… A faluban, amikor valami rosszat csináltam, anyám vagy a nagybátyám megpofozott. Elég sokszor megtörtén, például ha nem mentem iskolába. Néha a barátaimmal mentem haza, mert féltem a veréstől. Ez része volt a neveltetésemnek. Ennek köszönhetően nem tűntem el a süllyesztőben, és ezért minden nap hálát adok anyámnak.”

Afrikai Nemzetek Kupájáról:

„Valami fantasztikusat érhetünk el. Persze nem mi vagyunk a favoritok, ezt nem tagadhatjuk, de ez nem riaszt el minket… A hazámmal trófeát nyerni úgy, hogy még sose nyerte meg az Afrikai Nemzetek Kupáját, óriási dolog lenne. Készen állok elcserélni rá a Bajnokok Ligája trófeát is. Fantasztikus lenne Dakarban megünnepelni. Ez a legnagyobb és legörültebb álmom.”