Cristiano Ronaldo: Inkább a döntőben találkoznék a Real Madriddal

A Juventus sztárja, Cristiano Ronaldo Paulo Dybalával és Gonzalo Hiugainnal “együtt” szeret játszani, és a Real Madriddal a Bajnokok Ligája döntőjében találkozna.

A portugál sztár 9 gólt szerzett a Juventusban az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve, és a tegnapi BL mérkőzésen Dybala segített betalálni neki.

Higuain szintén Dybalától kapta a gólpasszt és Ronaldo kijelentette, hogy azt szereti, ha mindhárman a pályán vannak. A lefújás után válaszolt arra a kérdésre, hogy kivel szeret együtt játszani:

 

“Kettejükkel, amikor együtt játszom Dybalával és Higuainnal akkor remekül megértjük egymást, mindkettőjükkel egyszerre.” -mondta Ronaldo a Sky Sport Italianak. “Élvezzük a játékot, de az edzőnek kell döntést hoznia és azt tiszteletben kell tartanunk.”

“Jól érzem magam, azok a fizikai problémák amik voltak, elmúltak. Az elmúlt négy hétben fájdalmat éreztem, de az már vége és jól érzem magam.”

“A csapat jól játszik, jók voltunk a második félidőben, csoport elsők lettünk, számomra is egyre jobb a helyzet. Magabiztos vagyok, és remélhetőleg így folytatjuk.”

“A Real Madrid egy különleges csapat, de ha rajtam múlna, akkor később találkoznék velük. Ha valaki azt mondaná, hogy csak a döntőben találkozunk, azt most azonnal aláírnám.”