Carlo Ancelotti új kérője az Everton

Carlo Ancelottit tegnap este a Genk elleni mérkőzés után menesztették a Napoli kispadjáról. Hiába győzték le a belgákat az olaszok 4-0-ra, a vezetőség ezt a megoldást látta jobbnak.

A Napoli csapatának a közleménye így szólt: “Az SSC Napoli úgy döntött, hogy elbocsátja Carlo Ancelotti-t az edzői posztról. A Barátság, a csodálat, a kölcsönös tisztelet a klub elnöke Aurelio De Laurentiis és Ancelotti között megmarad.”

A mai nap során az olasz csapat hivatalosan is bejelentette Gattuso érkezését a Napolihoz. A fiatal tréner 6 hónapos szerződést írt alá, aki másfél szezont töltött el az AC Milan csapatánál.

 

A Milannal így szerepelt:

  • 82 meccs
  • 40 győzelem
  • 22 döntetlen
  • 20 vereség

Alkalmas a poszt kitöltéséhez?

Gennaro Gattuso could replace Carlo Ancelotti at Napoli
Kép: Sky Sports

Lampard: Ancelotti bárhol megállja a helyét!

A Chelsea edzője, Frank Lampard azt mondta, hogy Ancelotti bárhol teljesíteni tudná a feladatát.

A Lille elleni győzelem után Lampardot megkérdezték, hogy reagált a történetekre:

Mindig is tisztelni fogom őt. Sajnálom a történteket.

“Tudom, hogy nehéz helyzetben volt, és a mérkőzés előtti interjúja is furcsa volt, Ő akkor is tud ragyogni amikor nincsen a legjobb formában. Azt hiszem bármely csapatnál helyt tudna állni.”

Beckford: Ancelotti fantasztikus lenne

Beckford szerint Ancelotti fantasztikus lenne az Everton csapatánál, azonban az olasz mester lehet, hogy nem szeretne edző lenni a liverpooliaknál.

Beckford, aki 40-szer játszott az Everton csapatában, úgy gondolja, hogy Ancelotti eltudná végezni a feladatokat, azonban az olasz számára biztos vannak kedvezőbb ajánlatok.

“Nagyszerű edző lenne, de nem hinném, hogy ide fog jönni.”