Tiltják a golfozást Bale-nek

Ryan Giggs megtiltja Bale számára a golfozást az Euro 2020 során. A menedzser azt akarja, hogy csapata csak a focira összpontosítson. A walesi válogatott trénere meggyőződött arról, hogy edzőtáboruk közelében nincs golfpálya.

A Daily Mail jelentése szerint Ryan Giggs a walesi edző azt akarja, hogy Gareth Bale hagyjon fel a golfjátékkal az Euro 2020 ideje alatt. Giggs azt akarja, hogy a játékos teljes mértékben a versenyre koncentráljon,ezért készen áll egy ilyen radikális lépés megtételére.

Bale golfszeretete senkinek sem titok. És még jobban elvonhatja őt a futballtól a tény, hogy kedvenc golfbarátai Aaron Ramsey és Wayne Henessy a walesi válogatottban csapattársai.

Mindenki számára ismert tény már a Real Madrid csatárának golf iránti rajongása. Ha máshonnan nem, a magyarok válogatottja elleni walesi győzelem utáni ünneplésükkor, amikor a walesi zászlón a “Wales, golf, Madrid, ebben a sorrendben” felirat díszelgett. Az eset nem kis felháborodást keltett a Madrid szurkolóinak körében, noha számukra ismert volt már Gareth golf szenvedélye.

Kép: Marca

 

A játékos maga is elismerte már több alkalommal, hogy rajong a golfozásért. Tett olyan kijelentést, miszerint fogalma sincsen, ki a miniszterelnök, a golfot követi csak a hírekben. De hírhedt az az incidense is, amikor állítólag sérüléssel küzdött, ezért kimaradt a Real Madrid keretéből, aztán a szemfüles riportereknek sikerült őt golfozás közben lencsevégre kapniuk. Miközben a csapat kikapott a Tottenham-től...

A királyi gárda egykori csapatorvosa is úgy nyilatkozott nemrégiben, hogy Zidane helyében nem engedné meg Bale számára a golfozást. Véleménye szerint nagy a hátsérülés veszélye, ami az egyébként is sérülékeny Bale számára tovább növeli a kockázatot. Zinadine Zidane ellenben kiállt Bale mellett, kijelnetette, hogy bízik benne és számít rá a továbbiakban is.

Gareth mindeközben meglehetősen érthetetlen módon viselkedik. Nem ad nyilatkozatokat, és a közösségi oldalakon sem kért elnézést a csapat rajongóitól. Megmagyarázhatatlan a viselkedése annak a tükrében is, hogy egyes hírek szerint akár már a télen más csapathoz igazolna. Na de kinek kell ezek után?

Forrás:Tribuna.com a Daily Mail nyomán, kiemelt kép: Tribuna.com