Atletico Madrid – Barcelona, avagy Griezmann hazatér

Az Atletico Madrid egyik legtöbb gólját szerző játékosa tér vissza sikerei helyszínére vasárnap este a Estadio Wanda Metropolitanoba, ahol a Barcelona lesz az ellenfél.

Atletico Madrid - Barcelona, avagy Griezmann hazatér 1
Hadrendek

A francia a valaha volt legjobb játékosok egyike Luis AragonesFernando TorresRadamel Falcao és Diego Costa mellett. Diego Simeone csapata meg is szenvedte a hiányát ebben az idényben eddig. Még Joao Felix sem tudta betölteni az űrt, amit maga után hagyott.

Nyáron Griezmann még így nyilatkozott a visszatéréséről a MARCA-nak:”Tudom, hogy ki fognak fütyülni. De ez is része a futballnak, szerettek és rosszul esik nekik, hogy elmentem. A Real Sociedadnál is ez volt, az eligazolásom utáni első találkozásunk nagyon nehéz volt. De én mindig a szívemben fogom őrizni mind a két csapatot, hiszen rengeteget köszönhetek nekik.”

Atletico Madrid - Barcelona, avagy Griezmann hazatér 2
Griezmann hazatér

 

A boldogtalan visszatérés

Griezmann távozása rossz szájízt hagyott maga után a Matracosok szurkolói között, főleg amióta kiderült, hogy már idő előtt megegyezett a Barcelonával. A francia az új csapatával visszatér tehát Madridba, de ezúttal Messi árnyékában. Ebben a szezonban nem sikerült neki eddig semmi maradandót alkotnia a katalán csapattal, de Ousmane Dembele kiesésével talán eljön majd az ő ideje is a tündöklésre. Hogy milyen fogadtatásban részesítik majd az Atleti szurkolói majd vasárnap este kiderül. Az mindenesetre biztos, hogy bármilyen is lesz a fogadtatása a Barcelonának hamar túl kell tenniük magukat rajta, hiszen a Real Madrid a tegnapi győzelmével átvette tőlük a vezetést a bajnokságban. Egy esetleges vereség a bajnoki címről is dönthet akár.

Megosztás:

 

×

Követsz minket Facebookon?