Maurizio Sarri: Cristiano Ronaldora várunk

Maurizio Sarri a keddi Bajnokok Ligája összecsapás előtti sajtótájékoztatón megerősítette, hogy Cristiano Ronaldo együtt edzett a csapattal és valószínűleg pályára is lép majd az Atletico Madrid ellen. A portugál kihagyta a hétvégi fordulót az Atalanta ellen egy kisebb térdsérüléssel.

Ezek ellenére szinte biztosan pályára lép majd az Atleti ellen. Amely csapat ellen már 25 alkalommal gólt is szerzett a pályafutása során.

Sarri így nyilatkozott a csatár sérüléséről: ” Tegnap már együtt edzett a csapattársaival, ami egy pozitívum és úgy tűnik nem lesz akadálya annak, hogy pályára lépjen. Ez véglegesen csak holnap derül majd ki”

 

Az edző és Ronaldo kapcsolata egy sokat vitatott téma volt a hetekben. Ronaldonak nem igazán tetszett, hogy lecserélték, de Sarri szerint nincs köztük feszültség.

“Jó a kapcsolatunk Cristianoval. Ha egy játékos, aki már ennyi mindent megnyert még mindig dühös, amiért lecserélték, az annyit jelent, hogy még mindig sok benne a bizonyítási vágy. Ez pedig egy nagyon jó dolog.”

“25 éve nézem, ahogy a játékosaim méltatlankodnak a cserék miatt.”

Arról is szó esett a meccs előtti sajtótájékoztatón, hogy a torinói mester miért nem játszatja együtt Ronaldo, Gonzalo Higuain és Paulo Dybala trióját.

“Azért nem játszanak együtt, mert mind a hármuknak más a karakterisztikája. Ettől még nagyszerű játékosok és tudják hogyan csinálják jól a dolgukat. Három nagyon erős csatárom van, de csak két szabad helyem. Nem fognak mindannyian pályára lépni az összes meccsünkön. Mindnek meg lesz majd a helye.”

A Juve már továbbjutott a Bajnokok Ligájában, egy esetleges Atletico elleni győzelemmel csak bebiztosítanák az első helyüket.

“Jelenleg kiválóan játszik a csapatom, és szeretném látni a folytonosságot bizonyos területeken a játékukban. Természetesen még mindig van hova fejlődnünk és a madridiak ellen nem aggódhatunk, hogy vajon mit találtak ki ellenünk. Ők egy nehéz ellenfél, de arra kell gondolnunk, hogy milyen fontos az első hely a csoportban.”

Megosztás:

 

×

Követsz minket Facebookon?