Vinicius Jr: “A jövőmet a Real Madridban látom”

A Real Madrid fiatal támadója a klub tévécsatornáján beszélt egy kicsit magáról. Elmondta például, hogy milyen különleges kapcsolata van Karim Benzemával.

Marcelo mindig segít, hogy mit csináljak a pályán és azon kívül is. Rengeteget bohóckodik, és mindig jó vele lenni. Karim és én köztem egy különleges kapcsolat van. Mindig sokat segít nekem és minden mérkőzés előtt elmondja, hogy mit kell tennem a csapatért.”

A Madridhoz való szerződéséről is kérdezték: ” Először nem hittem el. A sajtó mindenféléről beszélt és én meg nem tudtam semmiről. Aztán végre megkerestek és két napom volt eldönteni, hogy csatlakozom-e a klubhoz. Az apám azt mondta, hogy hallgassak a szívemre. Brazíliában semmi sem fogható ahhoz, ami Madridban van. A város, a stadion, a játékosok…”

 

“A bemutatásom napján nagyon izgultam, mert spanyolul kellett beszélnem és azt még nem tudtam. Ronaldo csak azért eljött Madridba, hogy velem lehessen amikor bemutatnak. Ö egy legenda, és az volt életem legszebb napja.”- tette hozzá Vinicius.

A kezdetekre így emlékszik vissza: ” Mindent, amit a pályán csinálok, azt a futsalból tanultam. Gyerekként örökké tanulni és fejlődni akartam. Mindent a családomnak köszönhetek, és minden segítséget megadok nekik, hogy velem lehessenek”

A Bajnokok Ligájában szerzett előző idénybeli sérüléséről elmondta: “Az egy nagyon szomorú nap volt. Megsérültem és még ki is kaptunk. Nem tudtam segíteni a csapaton, ami megviselt. De Zidane türelemre intett, azt mondta legyek nyugodt, és minden a helyére kerül majd.”

“A szurkolóinkkal is jó a kapcsolatom. Tudják, hogy az egyik legjobb lehetek itt Madridban és ez nagyon boldoggá tesz. Sokat köszönhetek nekik és a családomnak is. Ha ők boldogok én is az vagyok.”