Insigne: Ancelotti és köztem vannak össztűzések, de…

Lorenzo Insigne elismerte, hogy többször összekapott Carlo Ancelottival, de a csapatkapitány biztosított mindenkit, hogy “meghalna a Napoliért”.

A játékos néha a kispadon találja magát, vagy a lelátón, ahogy a KRC Genk elleni meccsen is a Bajnokok Ligájában, mert összeveszett az edzővel.

“Kicsit nehéz a kapcsolatom Ancelottival, időről-időre összeveszünk, de ez mind a személyiségünkből adódik.” -mondta Insigne a Rai Sportnak.

 

“Carlo nagyszerű edző és remélem győzünk vele. Az elmúlt két év alatt, ha későn, vagy ingerlékenyen érkeztem edzésre, akkor roszzul reagáltam a megállapításaira. Viszont ezek az incidensek ott megálltak, nem folytattuk.”

“Természetesen, nem csak ez történik, nyugodtan viccelődhetek is az edzővel. Mióta a klubnál van, sose kényszerített rám olyan szerepet, amit nem akartam.”

“Néhány Napoli szurkoló nem ért meg, azt hiszik arrogáns vagyok, másnak képzelnek el, mint ami valójában vagyok. Remélem meg tudom változtatni a véleményüket és kiállnak mellettem, mert meghalnék a Napoli mezéért.”

“Eljött az idő, hogy a Napoli sikeres legyen, túl sokat vártunk már rá.”

A Juventus újra vezeti a bajnoki táblázatot miután legyőzték az Intert, de Insigne megbocsájtott Maurizio Sarrinak, hogy a legnagyobb riválishoz igazolt?

“Az edző elért egy bizonyos kort, és kapott egy nagy lehetőséget. Remélem jó lesz neki, mert törődök vele, azok után amit a Napoliért és a városért tett.

forrás