Luka Modric: My Game

Luka Modric, a Real Madrid regnáló Aranylabdás középpályása, és a világbajnok ezüstérmes horvát válogatott játékosa kiadta önéletrajzát.

Modric az Instagrammon is közzétette a könyv megjelenésének hírét

A My Game (Az én játékom) címet viselő írást a Sportske Novosti újságírójával, Robert Matteoni-val közösen megírt kötetben futballista karrierjének a történetét meséli el.

Minden bizonnyal érdekes olvasmány lesz a futball és a Real Madrid rajongóinak. Modric életéről sokan tudják, hogy a délszláv háború idején, gyermekkorában a családjával el kellett hagyniuk az otthonukat, évekig nehéz körülmények között, egy hotelben éltek. A gyermek Modric számára az edzések, a futball jelentette a menekülést a rideg valóságtól, a játékot, a szórakozást, magát az életben maradást.

 

És talán mesél majd arról, hogyan alakult ki a rituáléja, amit minden pályára lépés előtt elvégez. Nevezetesen, hogy a lábszárvédőjét a felesége, gyermekei és Jézus képeivel díszitette. Mielőtt felvenné, megcsókolja a képeket sorban. Mivel a “kicsi horvát hős” általában a kezdőben kap helyet, mindez idáig ez a kamerák számára tiltott öltözőben zajlott. A hétvégi Ateltico Madrid elleni bajnokin viszont a sérülése után Modric csereként lett beállítva, igy a szemfüles fotósok elkapták a szertatás végzése közben.

A szépséges védő eszköz
A szertartást egy szemfüles fotós kapta el, és az AS valamint horvát oldalak is lehozták a képeket.

Hogyan indult be a karrierje, hogyan igazolt először a szigetországba, onnan pedig a királyi gárda “legrosszabb igazolása”-ként a Real Madridba?

Négy Bajnokok Ligája, világbajnoki ezüst, Aranylabda: a 2018-as év abszolút karrierje csúcsát jelentette. A megannyi sikert megért középpályás, aki jelenleg a fehérek 10-ese, részletesen mesél el mindent a héten megjelent könyvben.

Sajnos, egyenlőre az életrajz magyarországi megjelenéséről nincsen hír, de bízunk benne, hogy majd megérkezik hozzánk is. Ma este a futballista a Bajnokok Ligája mérkőzésen várhatóan a pályára lép majd, egyenlőre ennyivel be kell érnünk.

Forrás és képek:AS, total croatia news, Marca