Betörés-sorozat a játékosok otthonaiban

A hétvégi madridi derby idején Casemiro otthonába törtek be. Mostanára a spanyol rendőrség betörés-hullámról beszél, ami futballisták otthonai ellen irányul.

Casemiro otthonát ráadásul úgy érte a támadás, hogy közben a felesége és a kislánya otthon tartózkodtak. Szerencsére a család jól van, de a brazil játékos otthonába már több, mint 15 alkalommal törtek be.

José Luis Sánchez elmondta, hogy a klub már régen óva intette a játékosokat attól, hogy otthonaikat a közösségi oldalakon megmutassák. Noha több biztonsági intézkedés is történt már, a brazil játékos házát is ismét elérte ez a betörés hullám. Amíg edzenek vagy mérkőzésen vannak, netán nyaralnak, az erre szakosodott bűnbanda vagy bűnbandák meglátogatják hívatlanul a házaikat. Kiemelten sok az ilyen tipusú rablás Madrid La Moralea negyedében, ahol több futballista is lakik.

 

Korábban már ilyen betörést szenvedett el Pique, Benzema, Morata, Jordi Alba, Boateng, Arthur, Joaquin, Carvalho, Garay, Paulista, Funes Mori,Kondogbia. És ez a lista nem teljes. Egyszóval nem egy klub játékosaira vannak kiélezve az elkövetők.

Macarena Rodriguez, Lucas Vasquez felesége kifakadt az Instagrammon a hétvégi eset után:

“Mikor élhetünk végre nyugodtan az otthonainkban? Mikor mehetünk el nyugodtan dolgozni?”

Vasquez feleségének posztja

Maga Lucas Vasquez családja tavaly voltak ilyen betörés áldozatai amíg nyaraltak. Néhány nappal az eset előtt törtek be Zidane és Isco otthonába is. A játékosok és inkább a közösségi oldalaikat kezelő személyek a rajongók elvárásainak nyomására mindig naprakészen megosszák az oldalakon, ki, mikor, hova utazik, milyen rendezvény miatt van távol. A bűnözök ezen “kotta”alapján játszanak aztán, és a rendőrség mindeddig nem kappott el egyetlen elkövetőt sem.

Forrás és képek: Marca

Megosztás:

 

×

Követsz minket Facebookon?