Hazard – Jogos a spanyol sajtó kritikája? – Real Madrid

Tegnap este a madridi derbin végül a felek 0:0-ás döntetlent értek el. A nyáron igazolt világklasszis, Eden Hazard a kezdőben kapott helyett.

A belga játékosnak nem úgy indult a szezon, ahogy szerette volna. A felkészülési időszakra kis túlsúllyal érkezett meg, majd megsérült és hosszabb időt ki kellett hagynia.

A játékos eddig 3 mérkőzést és 198 percet játszott csapatával a bajnokságban, de ez a rövid időszak már elég volt a spanyol sajtónak, hogy megtalálja:

 

A Marca spanyol újság tette fel a kérdést:
“Eljött az ideje, hogy kimondjuk, Hazard teljesítménye nem elég?”

A Marca újságírója, Ruben Jimenez: “Eden Hazard berobbanására tovább várunk. Hiányzik a tempója, a formája és még mindig kifogások mögé bújik. A játékosnak aki 100 Millió Euróba került sokkal többet kell tudnia, vagy legalább valamit fel kéne mutatnia. Észre se lehetett venni, hogy ott van a Wanda Metropolitanoban.”

‘;

Sergio Santos Chozas az AS újságírója írta: “Egy rossz nap a munkában a belgának. Csak egyetlen egyszer villant meg, amikor megverte Savicot az első félidőben. Messze van még attól, hogy teljesen rendben legyen erőnlétileg, és ez zavarja, amikor megpróbálkozik a klasszikus elfutásaival és lövéseivel.”

Szerintetek jogos az újságírók kritikája, vagy pedig még idő kell, hogy formába lendüljön a problémás szezon kezdés után?

Megosztás: