Frenkie de Jong: A PSG-t és Cityt is visszautasítottam a Barcáért

Frenkie de Jong elismerte, hogy ajánlata volt a Paris Saint-Germaintől és a Manchester Citytől is, mielőtt a Barcelonához igazolt volna.

A holland válogatott játékos júniusban a korábban megegyezett 75 Millió Euróért igazolt át az Ajaxtól a Barcához és azóta a 22 éves játékos arra koncentrál, hogy bekerüljön Ernesto Valverde kezdőjébe.

Viszont korábban szabályos licit háború volt érte az európai nagy klubok között és a játékos most megerősítette, hogy a francia és az angol bajnok is köztük volt.

 

“Nehéz megmondani mi történt volna, ha nem csatlakozom a Barcelonához, de valószínűleg most a PSG-ben vagy a Manchester Cityben játszanék.” -mondta az El Periodiconak.

“Nem jó arról beszélni, hogy a pénz motivál, mert az se volt az számomra. Egyetlen találkozón se került szóba amin jelen voltam. Az az ügynököm feladata.”

“Azért választottam a Barcelonát, mert ez a klub mutatta ki felém a legtöbb szeretett.”

“Mikor hallottam először a Barca érdeklődéséről? Még 2018-ban. Az ügynököm hívott fel: ‘érdeklődik irántad a Barcelona, tárgyaljunk velük.” Amikor ilyet hallasz akkor az nagy büszkévé tesz.”

A korábbi Ajax játékos a szezon mind a hét mérkőzésén szóhoz jutott a Barcelonában, ezek közül haton kezdő és egyszer csere volt.