“Tammy Abraham tőlem is tanult a Chelsea csapatánál.” – Drogba.

Didier Drogba ex-Chelsea játékos és legenda nyilatkozott Abraham-ról.
Az elefántcsontparti játékos szerint rengeteget tanult tőle, miközben még Chelsea játékos volt, hiszen az ifi játékosok szinte minden edzést végignéztek.

Tammy Abraham eddig 7 találatot jegyezhetett fel, 5 Premier League mérkőzésen, és függetlenül a Chelsea átigazolási tilalmától, helye lett volna ebben a csapatban ugyanis Frank Lampard ragaszkodik hozzá.

“Igen ismerem Abrahamot, annak idején még a Chelsea U8-as csapatához csatlakozott.
Ezek a srácok, jöttek és figyeltek szinte minden edzést, azokon pedig a mozdulatainkat és azt hiszem sokat tanultak tőlünk.”

 

“Tehát nem vagyok meglepve, hogy Tammy ilyen jól teljesít hiszen már fiatal korukban nagyon sok mindent elsajátítottak tőlünk.”

Drogba úgy gondolja, hogy sikeres lesz a fiatalok beépítése a csapatba, jót fog tenni a csapatnak is és a Bajnokok Ligáját és eredményesen fogják zárni.

“A fiatal játékosoknak lehetőségeket kell adni és amikor ezt megkapják, akkor felszabadulnak és ez most meg is látszik.”

“Természetesen még hiányzik a tapasztalat, főképpen a Bajnokok Ligájából, de emiatt egyáltalán nem aggódom.”

“Nagyon örülök annak a munkának amelyet Frank jelenleg végez, a szurkolók és az emberek akik ismerik a labdarúgást mind értik ezeket.”

Forrás: skysports.com