Varane: a Bajnok sorsa és ma este Bajnokok Ligája

Raphael Varane nyilatkozott a ma esti PSG elleni mérkőzést megelőzően, múlt szerdán pedig Párizsban bemutatták a róla szóló dokumentumfilmet.

“A Bajnokok Ligája klubszinten a legnehezebb verseny. A Real Madrid számára nagyon különleges, és személy szerint engem ez nagyon motivál. A legtöbb nézőt vonzó sorozat, mivel a legnagyobb verseny a klubok között. Mindent meg akartam nyerni, de a BL a kuriózum.”

“Volt egy átmeneti évünk, de újra versenyképesek vagyunk.

 

Elmondta, miben látja a Madrid sikerének a kulcsát: “A hit, és az apró részletek. Olyat vittünk véghez, amit senki nem tudott elképzelni sem.”

Ma Marcelo sérülése miatt Eder Militao oldalán fog játszani, akiről így fogalmazott: ” Militao kiváló játékos, mindannyian tiszteljük, mert megérdemli. Alkalmazkodunk a kialakult helyzethez.”-tette hozzá, a sérülésekre utalva.

Neymar leigazolását is említette: “Minden nap új hír érkezettt, végül a klub elvesztette a versenyt. Nem beszélünk róla, a szezonunkra koncentrálunk. Neymar és Mbappe két nagyon tehetséges játékos, ám a Real Madrid is egy igazán versenyképes csapat. Nyomás szempontjából az El Clasico egyedülálló, de a PSG elleni mérkőzés ösztönző és izgalmas.”

Majd Keylor Navasról beszélt: ” Keylornak sok kulcsfontosságú pillanata volt velünk, különösen a Bajokok Ligájában. Rendkívüli védéseket mutatott be, sokban járult hozzá a sikereinkhez.”

A Bajnok sorsa

Az Amazon Prime kedveli a Real Madrid játékosait. A Sergio Ramos szíve bemutatója után néhány nappal most a Raphael Varane-ról készült dokumentumfilm premierje volt.

Kép: amazonprime.com

A három részes dokumentum sorozat Varane eddigi pályafutását mutatja be.

“Az ifjúság és a tapasztalat között vagyok. Úgy gondolom, ez a megfelelő idő az eddigi karrierem áttekintésére, ha még nincs is vége.”

Az emberek, akik majd megnézik, megtudnak rólam olyan dolgokat, amiket eddig nem tudott senki.”- mondta Varane a film bemutatója alkalmával. Elárulta, hogy inkább félénk, zárkózott tipus.

Számos barát és családtag mellett megjelennek a csapattársak is a Real Madridból. És persze a válogatott és az edzők is, mint például Kilyan Mbappe, Paul Pogba, Didier Deschamps vagy Jose Mourinho is. A film kitér a Lille-ben és Lens-ben töltött időszakáról, eddig sehol nem látott képsorokat is bemutatva.

Kép: amazonprime.com

“A családom a karrierem részét képezi. A filmmel megköszönöm nekik, hogy mindent megtettek értem. Egy labdarúgó élete sokkal bonyolultabb, mint amennyit a mérkőzések során látni lehet.- mondta el a négyszeres BL győztes és világbajnok hátvéd.

Források: Marca, Amazon Prime, YouTube, kiemelt kép: managingmadrid.com