Marco Reus: Messi olyan kihívás amire a Dortmundnak szüksége van

Lionel Messi be lett nevezve a holnapi Dortmund elleni Bajnokok Ligája keretbe, az ellenfél csapatkapitánya Marco Reus reméli, hogy a támadó készen áll játszani.

A Dortmund a La Liga bajnokát, a Barcelonát fogadja az F csoport első mérkőzésén és Messi a szezon első meccsére készülhet.

Az argentin világsztár kihagyta a Barca első négy La Liga mérkőzését vádli problémák miatt, most viszont bekerült az utazó keretbe.

 

Az még nem dőlt el, hogy a 32 éves játékos pályára léphet-e, de Reus szeretné ha ez sikerülne neki, mert csapatával a világ legjobbjai ellen szeretnének játszani.

“Azt szeretnénk, ha Messi játszana, de ezt sajnos nem tudjuk befolyásolni.” -mondta a német játékos a meccs előtti sajtótájékoztatón.

“Nem szeretnénk sokat beszélni az ellenfélről. Mindenki tudja, hogy Ő a legjobb, de otthon játszunk és nyerni szeretnénk.”

“Nehéz mérkőzés vár ránk. Figyelnünk kell, mert sokszor fogunk szenvedni a meccsen. Bátrak leszünk és a saját játékunkat fogjuk játszani. Támadólag fogunk fellépni és remélhetőleg akkor gólokat szerzünk.”