A Real Madrid középpályás krízise

Luka Modric izom sérülés miatt 15 napig nem játszhat, így egyre súlyosbodik a Real Madrid középpályás krízise. Zinedine Zidanenak meg kell változtatnia a terveit a Levante és a PSG elleni meccsekre.

Egyedül Toni Kroos 100%-os, Isco még mindig sérült,, James Rodriguez pedig éppen csak felépült.

Casemiro csak egy edzésen vett részt a szombati meccse előtt és Fede Valverde pedig két meccsel a lábában érkezett vissza az Uruguay nemzeti csapatától.

 

Zidane eredeti terve azt volt, hogy Casemiro pihenőt kap a Levante ellen, mert játszott Kolumbia és Pereu ellen is. A Modric, Kroos páros fix lett volna a középpályás hármasból.

Most Casemiro és Valverde közül valakinek Kroos mellett kell játszania, aztán szerdán a PSG ellen kezdi a Királyi Gárda a Bajnokok Ligáját.

Franciaországban elképzelhető, hogy Zidane a 4-4-2 formációra válthat, Gareth Bale, Kroos, Casemiro, Lucas Vazquez középpályával, elől pedig Karim Benzema és Eden Hazard játszhatna.

Modric sérülése vészjósló a Real Madridnak, az Ő problémája már a nyolcadik izom sérülés (a 11 sérülésből) amióta elkezdődött az előszezon.

Dani Ceballos és Marcos Llorente távozásával a csapat négy igazi középpályással rendelkezik. A nyáron nem tudták leigazolni Zidane első számú célpontját, Paul Pogbát a Manchester Unitedtől.

forrás: MARCA