A PSG blokkol minden Barca ajánlatot Neymarért, de a Real Madriddal tovább tárgyal

A katalán SPORT szerint a Barcelona megpróbálta Neymar szerződtetését minden lehetséges módon, de a PSG visszautasítása miatt falnak ütköztek. A párizsiak nem fogadnak el semmilyen kölcsön ajánlatot. A PSG azt szeretné, ha végleges eladás lenne, de ezt fizethetné a vevő részletekben. A Barcelona úgy érzi ez a párizsiak taktikája, hogy Neymar ne ragaszkodjon a Barcához.

A PSG hozzáállása problémás de a Barca sztárjai, Lionel Messivel az élen igyekeznek meggyőzni Neymart. Ha a brazil játékos nyomást tudna helyezni a párizsiakra az óriási segítség lenne a katalánoknak. A Barca egyértelművé tette a PSG-nek, hogy160 Millió Eurót hajlandóak fizetni a brazil támadóért, egy fillérrel se többet.

A PSG szeretné megoldani Neymar helyzetét ezért felajánlották a Juventusnak, de ez a szál már nem él, illetve elkezdtek tárgyalni a Real Madriddal. A Királyi Gárda úgy érzi eljött az idejük, meggyőzhetik a PSG-t és Neymart is, hogy ők a legjobb opció mindkettőjük számára.

 

A Barca tájékoztatta minden tárgyalásról Neymart és magabiztosak, hogy egyik klub se fog náluk többet ajánlani. A brazil játékos bizonyítékot kért, ezért a katalán klub a PSG-vel hivatalosan is tárgyalt Párizsban, majd két vételi ajánlatot is tettek.

Ezeken a tárgyalásokon a Barca kijelentette, hogy nem fognak licit háborúba belemenni és van egy limit, amit nem fognak átlépni. Úgy érzik részükről megtettek mindent, most Neymar és a PSG jön.

Azzal, hogy a kölcsön szerződést kizárták, most a Real Madrid került előnybe. Most kihasználhatják a lehetőséget és támadásba lendülhetnek a brazil sztárért.

A L’Equipe szerint a PSG visszautasította a Real Madrid 100 Millió Euró + Gareth Bale, James Rodriguez és Keylor Navas ajánlatát de a francia újság értesüléseit cáfolják a spanyol lapok.

forrás: Sport