Marcelo: “Mindent megnyerhetünk”

Kedvenc M12-őnk a német Bild Sportnak adott egy hosszabb interjút. Beszélt ebben a kritikákról, Kroosról, és a frizurájáról is.

-Nehéz éven vagy túl te is, kaptál kritikákat a súlyoddal kapcsolatban, azt is emlegették, hogy túl vagy a zeniten… “- A tavalyi év csak a töredéke volt azon kritikáknak, amiket a Real Madridban kaptam. Érkezésem óta kapom a véleményeket, és már megtanultam ezzel élni. Próbálom megtartani a színvonalat, hiszen jobb tudok lenni, mint bárki más. Akár jó, akár rossz passzban vagyok, a kritikák nem zavarnak. Amikor jó kedvem van, nem hagyom, hogy elrontsa. Ha nem jönnek össze a dolgok, akkor pedig azon dolgozok, hogy fejlesszem magamat. És ez mindig így lesz.”

Kép: Bild Sport

Eden Hazard 100 millió €-ért érkezett hozzátok. A Real Madridnak további igazolásokra van még szüksége, vagy ez a keret már elég jó a címvadásztahoz? “- Nem, jó csapatunk van. Nehéz lesz, de ha összpontosítunk, mindent meg tudunk nyerni. Mióta Madridban vagyok, megtanultam, hogy harcolni kell az összes címért. Ez ebben az évben is így lesz: harcolni fogunk a bajnokságért, a Bajnokok Ligájáért és a kupáért is. “

 

Toni Kroos-ról elismerően nyilatkozott: “-Toni nagyszerű játékos. Mindent megnyert a Real Madriddal és a nemzeti válogatottal is. Ő nem a tipikus német; nem annyira kemény és komoly, ellenkezőleg: nagyon vicces. Sok időt töltünk együtt, jó srác.”

-Kinek van nagyobb esélye megnyerni a Bajnokok Ligáját ebben a szezonban: a Bayern München-nek, vagy a Real Madrid-nak? “- Remélhetőleg a Real Madrid lesz, aki megnyeri. De tudjuk, hogy minden évben egyre nehezebb megnyerni. Minden ország arra törekszik, hogy a klubjai felülkerekedjenek a legjobbakon. Ez megnehezít minden szezont.”

Kép: express.co.uk

-Te is, akárcsak korábbi társad a Selecaó-ban, Dante, és Sané is bozontos frizurát viseltek. Dante-nak állítólag a felesége vágja a haját.”-Sané hihetetlen játékos. Én különösen kedvelem az életmódját: az öltözködését, a frizuráját, a játékstílusát és a látásmódját. Ha Danté-nak a felesége vágja a haját, akkor jó fodrász lehet. Én már hosszú ideje nem vágtam le a hajam, amikor rövid volt, magamnak csináltam. Mindig csak annyit vágok belőle, hogy egyenletes legyen.”

-Egy VW Beetle tetoválást viselsz a karodon… “-A nagyapám autója volt. Ő volt az, aki mindig hitt bennem. Mindenhova elvitt ezzel az autóval. Megtett mindent, amit lehetett, néha a lehetetlent is. Ebben a kocsiban rengeteget beszélgettünk, sokat tanított nekem, azért van ez a tetoválás a karomon.”

Forrás:Bild Sport, kiemelt kép: YouTube