Elájult a kapus

A török bajnokság hétvégi fordulójában a DG Sivasspor a Besiktas csapatát fogadta. Ritkán írunk a török labdarúgásról, noha szinte nem telik el hét izgalmak nélkül ott sem. A Sivasspor az új szezonban új edzőt is avatott, Riza Calimbay vette át a csapat irányítását.

Próbált mosolyogni, amikor a mentőbe emelték

De nem ez vonta a figyelmet most a találkozóra. A sima 3–0-ra végződő összecsapás 47.percében Mammadou Samassa ütközött a Besiktas támadójával. Az ütközés után ápolásra volt szüksége, ezért elhagyta a pályát. Amint azonban a pálya szélére ért az őt kísérő egyik ápoló kíséretében, az eszméletét vesztette a francia kapus. Így a mérkőzés hosszú percekre félbeszakadt, a hálóőrt azonnal mentő szállította el a Medicana Sivas kórházba.

Ha ilyet látunk, sok rossz emlék tolul fel bennünk
Az ütközés pillanata

Reggelre aztán megnyugtató hírek érkeztek, Hatice Balabau neurológus nyilatkozott a sajtónak. Elmondta, hogy mind az agyi tomográfiai vizsgálatok, mind mellkas és a has vizsgálatai megnyugtató eredményt hoztak. De még 24 órán át megfigyelés alatt tartják a játékost a biztonság kedvéért. Mindenesetre ha a mellékelt videot nézzük, alaposan ráijesztett mindenkire! Ezúton kívánunk mi is jobbulást és mihamarabbi visszatérést neki.

 

Források: mackolic.com, Onedio, képek :CNNTürk, video:YouTube