Alexis Sanchez orvosira érkezik Milánóba

Olasz sajtóértesülések szerint Alexis Sanchez kedden érkezhet meg Milánóba, hogy orvosi vizsgálaton egyen részt. A chilei kölcsönben csatlakozik az Inter gárdájához, ami egy mindössze 15 millió Eurós opciót is tartalmazni fog.

Gianluca di Marzio szerint jól haladnak a tárgyalások a Manchester Uniteddel, valamint a játékos ügynökével, Fernando Felicheviccel is. Ezek fejében a kölcsönszerződés teljesen ingyen lesz, az Internek csupán az opcióhoz lesz joguk. Emellett ráadásul a Manchester United Alexis horribilis fizetésének a felét továbbra is fizetni fogja.

Ezzel szemben azonban a Sportitalia értesülései szerint az Inter csupán ennek negyedét, 3-4 millió Eurót fizet. ha ezek az információk igazak, akkor a milánóiak nagyon jó anyagi feltételekkel szerzik meg a játékost.

 

Sanchez holnap estére érkezhet meg a városra, így értelemszerűen kedden eshet át a kötelező orvosi vizsgálaton ahhoz, hogy aláírja a szerződését. A 30 éves chilei egyébként egészen a Juventusos időkig visszamenőleg Antonio Conte egyik legnagyobb kívánsága volt.

Alexis Sanchez karrierje másfél évvel ezelőtt, a Unitedbe igazolásakor csúszott félre, most viszont esélyt kapott, hogy újra egyenesbe tegye azt.