A Real Madrid egyre optimistább Neymar érkezését illetően

Neymar az elkövetkező hetekben könnyedén Real Madrid játékos lehet, a játékos nem zárkózik el az átigazolás elől. Amennyiben a brazil sztár tényleg csatlakozik a Zinedine Zidane irányította Királyi Gárdához a nyár átigazolási sztorija lesz. Pini Zahavi (szuper játékos ügynök) már 12 hónapja dolgozik azon, hogy Neymar távozhasson a párizsi csapattól.

A MARCA információi szerint Al Khelaifi a PSG elnöke engedélyezte Neymarnak, hogy a Real Madriddal tárgyaljon és megegyezzen a személyes feltételekről. Ez az elmúlt órák tárgyalásainak az eredménye, amiknek létét Leonardo tegnap a sajtónak megerősítette.

Viszont mielőtt a Királyi Gárda leigazolhatná a brazil szupersztárt, előbb el kell adnia Gareth Balet, Marianot és Jamest. A klubnak nem csak az átigazolásokból megszerezhető 200 Millió Euróra lesz szüksége, hanem Neymar óriási fizetésére is gondolniuk kell.

 

A Bayern München újból érdeklődik Bale iránt. A Mariano Monaco szál újból élhet, miután Falcao Törökországba igazol és James is könnyedén a Napoliban vagy az Atleticoban folytathatja.

Egyre optimistábbak a Bernabeuban. Abban reménykednek, hogy az üzletet lezárhatják a La Liga kezdése előtt, vagy legrosszabb esetben a szeptember 2. átigazolási szezon zárás előtt. A PSG is szeretné, ha minél gyorsabban lezárulna a Brazil játékos átigazolása, ezért is gyorsultak fel a tárgyalásokat.

Sergio Ramos a klub csapatkapitánya biztosította csapatát, hogy a brazil magas fizetése nem lesz probléma az öltözőben. Neymar már felvette a kapcsolatot több Real játékossal is, és a csoport jól fogadta. Zinedine Zidane is áldását adta az üzletre.

forrás: MARCA.com

Megosztás:

 

×

Követsz minket Facebookon?