Piatek: Azért születtem, hogy gólokat lőjek.

Az AC Milan támadója, Krysztof Piatek szerint “azért születtem, hogy gólokat lőjek” és be fogja bizonyítani, hogy nem csak egy szezonos csoda.

Piatek a 2018/19-es szezont 30 góllal fejezete be 42 mérkőzésen (minden sorozatot figyelembe véve) a Genoában és a Milanban, így a léc elég magasan van.

“Mindig is sok gólt szerettem volna szerezni.” -mondta a 24 éves támadó az ESPN-nek.

 

“Nagyon örülök, hogy sok gólt rúgtam a Serie A-ban és mindig is hittem magamban. Nagyszerű.”

“Azért születtem, hogy gólokat lőjek, tudom a Serie A-ban nehéz ezt elérni, de amikor Genoába érkeztem, szerettem volna valami nagyszerűt véghez vinni.”

“Amikor Olaszországba jöttem, mindenki a csatárokat “bombázóknak” hívta. “Bum bum” mint egy bombázó, ezért is kezdtem így ünnepelni és mindenki megőrül érte.”

“Szerintem nagyszerű lesz. Remélem két csatárral játszunk majd. Van időnk felkészülni, és az edző meg tudja értetni mit szeretne látni. Szépen fogunk játszani.”

“Nem gondolkozom a célokok. Ami fontos, hogy keményen dolgozunk az edzésen és az előszezonban, így egy jó szezonunk lehet.”

“Nem vagyok ideges. A kihívásomra koncentrálok, hogy mindig be akarok találni és remélem ez az idény is hasonló lesz.”

“Számomra a Milan szurkolók nagyszerűek és jobban érzem magam tőlük. Magabiztosabb vagyok a stadionban és miattuk is szeretnénk egy szép szezont.”

“Olaszországban keményen védekeznek, de minden lehetséges a fociban. Bármelyik játékos ellen játszhatsz jól. A múlt szezonban megmutattam mindent a pályán.”

“Őrületes volt miután sok gólt szereztem Olaszországban, hasonlóan a válogatottban is, remélem kijutunk a jövő évi Európa Bajnokságra.”

“Gyerekként rengeteg csatárra felnéztem. Az egyik legjobb Cristiano Ronaldo, a második pedig Thierry Henry volt.”

“Amikor a legjobb támadókat nézem, szeretnék valami nagyszerűt tanulni tőlük és ilyen szemmel nézzem, hogyan játszanak.”

“Remélem hasonló lesz a formám, mint az elmúlt szezonban és rengeteg gólt szerezhetek. Mindennek jónak kell lennie a csapatnál és szeretnénk elérni a Bajnokok Ligáját.”